Polisanmälan

 

 

Ingen hyfs, ingen heder, ingen ära

 

Människor som är skötsamma, snälla och hjälpsamma har i alla tider blivit påhoppade och förföljda av illasinnade individer. På Mariebergskliniken i Kristinehamn bekräftas denna bild.

 

Dr Alf Enerström (ledare för Socialdemokratiska oppositionspartiet) som dömdes att tillbringa sina dagar på Mariebergskliniken fick i rättegången inte bevisa sin oskuld mot beskyllningarna. Han fick heller inte den advokat som han själv valde. Sinnesundersökningen hemligstämplades. När den skulle föredras i domstolen kördes publiken ut trots Enerströms protest. 

 

Batongpölsa

På kliniken greps en av de illasinnade bland personalen av lust att tillaga batongpölsa på Enerströms kropp och hoppade på honom och misshandlade honom utan orsak och utan förvarning. Misshandeln är anmäld. Ändå låter klinikchefen Peter Lewin illasinnade individer jobba vidare. Misshandel av intagna är tydligen så vanlig att chefen på kliniken inte längre anser att de som förgriper sig på de intagna ska skiljas från arbetet åtminstone tills en tillfredsställande utredning skett.  

 

Nu återstår att se om polis och åklagare anser att det inträffade måste utredas på ett trovärdigt sätt.

 

Denna anmälan insändes till polismyndigheten i Karlstad i två exemplar varav det ena exemplaret returneras med Dnr.

 

 

Per-Olof Nilsson

Författare

Hultseröd

241 95 BILLINGE

 

Detta blad sändes till polis och åklagarmyndigheten i Karlstad samt sossarna och kommunalrådet i Kristinehamn innan det delas ut på gator och torg. Se också www.boven1758.info