Mörkläggarlandet

 

 

2.

Varför gå över ån efter vatten?

 

Vad Putin, president för Nya Sovjet gör mot sin farligaste motståndare Michael Chodorkovskij, vågar svenska journalister nästan dagligen hänga ut i medierna, i form av frontalangrepp på den stackars minidemokratin på andra sidan Östersjön, som ännu inte är torr bakom öronen.

Göran Perssons farligaste motståndare ( landets ”farligaste person” enligt Persson ) den kände läkaren Alf Enerström som inte ens har skattefuskat under hela sitt sunda liv och än mindre begått något brott överhuvudtaget, behöver visserligen inte som kamrat Chodorkovskij sitta i en bur, precis som regim-motståndarna fick göra under Stalins tid.

Det var Tage Erlander och Per Edvin Sköld som räddade Sverige undan Stalin och hans politiska vanvett.  Enerström och hans flygarkompisar hjälpte till, under det kalla krigets värsta tid 1952, att hålla invationsplanerna mot Sverige borta med ett av världens starkaste flygvapen som försvar. Detta faktum fick Stalin att avstå.

Hela Europa var i fara inför det kommunistiska hotet.

Det är bra att svenska medier putistrerar mot övergreppen i Nya Sovjet. Femton journalister har mördats i Moskva.

I det tidigare Sovjet och i Ryssland styr staten domstolarna precis som det klart och tydligt görs även i Sverige.

Sverige har uppenbarligen blivit en skurkstat i klass med de många, redan klassade länderna.

Men varför blundar man för de ännu större övergreppen mot dr Enerström i Sverige, svenska journalisters hemmaplan.

                      

Vad är NWT - Nya Wermlandstidningen.

”Vänsterpartiet har genom sin historia finansierats med blods-

pengar”. Så skriver NWT på ledarplats den 30 sept. 2004.

Är NWT:s historia bättre? På 30-talet var NWT faschist-

tidningen som understödde nazisten Birger Furugård. Värre än Dagsposten som ända in på 40-talet fick pengar från A. Hitler.

 

                                                                                                   3.          

Insändare 2004.03.31 refuserad av NWT

 

Alf Enerström                              

Angående artikeln i NWT 16 mars 2004 sid. 6 gällande dr Alf Enerström.

Artikeln är grovt missvisande och beskriver ej händelsen på ett korrekt sätt.

Enerström attackerades i  sin bostad, Sölje Herrgård i Arvika kommun och det politiska högkvarteret för ”Socialdemokratisk Opposition” den 19 juli 1998 av 20 k-pist- beväpnade ”poliser”.

Han utsattes för grovt olaga frihetsberövande och man stal 600.000 kr ur partiets kassa. Eller var det kanske polacker i svenska polis-uniformer? Se sid 12.

I juli 2001 attackerades Enerström av Göran Perssons advokat Einar Kalman med knytnävsslag, ( se sid. 5 ) på sin egen ägandes herrgård och Enerström sattes i häkte i tre veckor med restriktioner och dömdes för detta tilltag till 6 månaders fängelse av Arvika tingsrätt. Polisen stal 120.000 kr av partiets insamlade pengar.

Den 10 april 2003 anhölls Enerström av polis i Mora då han räddade sin fastighet från exekutiv auktion. Grovt olaga frihets-berövande. Enerström sattes i fängelse 2 månader.

Genom statens räder för att stoppa den gamle doktorns agitation för ett riktigt och rätt Sverige så har han inte kunnat ta sig till sin bank. Därför har både hans advokat och Enerström själv utverkat anstånd av Svenska Bostäder ( ordförande är Perssons lakej, Annika Billström, hon med trängselavgifterna och hennes bedrägeri mot väljarna i Stockholm )med att betala hyran på Norr Mälarstrand. För att ytterligare försvåra agitationen har staten beslagtagit 2 av hans bilar. Detta innebär praktiskt en ”husarrest”.

För att definitivt förstöra hans möjlighet att framföra sina förslag till svenska folket genom åsiktsannonser så attackerar man partihög-kvarteret på Norr Mälarstrand för att lägga beslag på  kartoteket med de tiotusentals svenskar som bidragit med 40 miljoner kronor till agitationen för ett bättre Sverige. 4 milj. från Astrid Lindgren.

Man bryter sig in i våningen utan att avisera. Enerström ligger och sover.

En svartmuskig typ, okänd för Enerström, sliter upp honom naken ur sängen och släpar ut honom framför två förskräckta damer, företrädare för staten, dock helt okända för Enerström.

4.

Enerström säger åt alla att lämna våningen då detta är en olaglig aktion. Undertecknad kommer dit för att förhandla och förklara. Polisen kommer. De kör ut mig fast jag säger att det är det sämsta de kan göra.

Enerström låser in sig i bad & köksavdelningen för att klä sig och raka sig så att han kan avlägsna sig ur våningen.

Så bryter sig den svartmuskige in genom en glasdörr och Enerström känner dödsfruktan eftersom han utsatts för flera mordförsök tidigare liksom även hans övriga familj.

En polis har lånat ut en pistol för att han ska kunna försvara sig, eftersom han blev beskjuten två månader tidigare på Norr Mälarstrand.

Han skjuter två skott i väggen. Inkräktaren som absolut inte, under några omständigheter, har där att göra, springer därifrån.

Enerström går ut i våningen och hojtar ”är det någon där”. Inget svar.

En svart siluett med en pistol dyker upp med fönstren som bakgrund och då skjuter siluetten och Enerström samtidigt två skott var, efter varandra. Enerström har siktat mot pistolen och träffar den med ett skott och undviker därmed att bli dödad. Enerström är utbildad stridspilot i Flygvapnet och har tränat pistolskytte under 3 års tid.

Skuggan visar sig vara en kvinnlig polis som smyger omkring utan att tala om vem hon är. Grovt tjänstefel med framkallande av dödsfara för hyresgästen som bott där i 23 år. *

Varje normalt funtad människa som inte är psykiskt störd försvarar sig när någon försöker döda en. Om Göran Persson skulle bli attackerad på Socialdemokraternas Partihögkvarter på Sveavägen så skulle han gjort likadant. Självförsvar är inte mordförsök.

Hade Anna Lindh varit utrustad med en pistol så hade hon eventuellt överlevt om hon hade använt den, och blivit dömd för mordförsök och därmed  ofarlig för Persson under några år. Eller gäller det bara dr Enerström?

Men det kan det kanske vara värt - att överleva!

Historieprofessorn Hans Villius i Lund kallade attacken på Sölje Herrgård för det värsta övergreppet på 500 år av svensk historia som han behärskar och attacken på Norr Mälarstrand gör uttalandet dubbelt rätt.

 

*Hur skall en polismakt,  statsmakt, som beter på ett så skurkaktigt sätt kunna räkna med att bli respekterat av folket

 

                                                                                                   5.

Göran Greider i Expressen 16 maj 2004

”Perssons första överkörning av socialminister M. Wallström ( som var Gio och Alfs ”bankman ” i Skoghall under flera år ) var den 21 augusti 1998.                                                                                           Greider säger också ” Det var 30 dagar kvar till valet 1998 och Persson började bli desperat”. Persson letade efter ”valfläsk” enl. Greider. Alf och Gio hade på ett år haft 100 st stora åsiktsannonser och ville ha Margot till Ingvar Carlssons efterträdare. Persson hade backat 18 % av sin egen väljarkår och många ledande socialdemokrater såg vilken fara för Sverige Persson var.

Länge leve den svenska demokratien som tyvärr antagit rent kinesiska proportioner eller recept Mugabe.

 

Sten Lindeberg - arkitekt  

 

 

 

 

 

 

Bild på den vildsinte advokaten Einar Kalman som försöker döda

dr Enerström. Helt enligt adokatsamfundets regelbok?

Om inte ska han väl uteslutas! Fick dr Enerström försvara sig? Eller?

6.

The Anna Lindh Story - eller den sanna berättelsen om mord och makt                                                                   Upplaga 4   04-01-18 

 

I början av åttiotalet ringde Anna Lindh till den kända skådespelerskan Gio Petré och läkaren  Alf Enerström. Troligtvis 1981. Hon var helt okänd då och Alf kunde inte placera henne. Hon ville tala om kärnkraft eftersom hon hade läst en bok som Alf och Gio hade skrivit.

Alf blev intresserad eftersom hon talade så fort att hon snubblade över orden, som om hon trodde att lyssnaren inte hade tid att lyssna. Alf kände igen sig själv från sin ungdom och Anna och han träffades och det visade sig att de tänkte lika. Varför skulle vi bygga en massa kärnkraft när dels restprodukterna var så farliga och framför allt därför att vi i Sverige inte behövde mer elektrisk energi. Snarast mindre och hon hängde upp sig på att Alf hade sagt att ”världen ” skulle ta över de stora och el-konsumerande företagen.

Japan sålde t.ex. stål till halva priset av det svenska.

Så började partikontakterna med Anna Lindh. Hon var utomordentligt sugen på kunskap, och sådan hade Alf Enerström inom många vetenskapliga områden.

Att kunna tala fort är utomordentligt viktigt för en politiker. För en politiker har alltid åhörare och det är dessa som skall påverkas. Att vara ”snabb i huvudet ”är således en exklusiv begåvning. Lyssnaren använder nämligen bara öronen, medan t.ex. en meddebattör måste

först använda öronen, sedan måste den informationen omkopplas till en tanke som sedan skall formuleras till en replik eller ett kortare anförande.

Det kunde, som alla nu vet och hört Anna Lindh och därför blev hon så farlig i konkurrensen med Göran Persson, som varken kan tänka eller tala spontant utan behöver talskrivare som både tänker formulerar och regisserar.

Här finns grundorsaken till att Persson inte ställer upp i spontana debatter. Han framstår då som korkad när Anna Lindh upplevdes som den intelligenta och värdefulla person som hon verkligen var. Och superfarlig för Persson.

Anna Lindh var hederlig och bjöd på sig själv. Därför blev hon en så populär utrikesminister ute i stora världen, vilket Persson naturligtvis visste, men inte vi i Sverige, inte förrän Anna var död och ”ofarlig”.

                                                                                                   

 

         7.

”En ren skenrättegång ” skrev DN den 17 januari 2004. ”Allt är arrangerat och välregisserat i denna politiska rättegång” skrev man också.

Dessutom skrev man :” Vi har fått ett nytt trauma i Sverige efter Palmemordet. Här har vi en mördare men vi vet inte varför Anna Lindh mördades ”. Men är det alldeles säkert?

För Göran Persson var Anna Lindh, efter EMU-valet, den enda och svåraste riktiga fienden till Perssons hegemoni.

Alla visste detta och därför trodde många att det var Persson och hans konsulter som stod bakom mordet. Konsulter som dök upp på den svenska arenan 1997 eller kanske ännu tidigare och då bara hade till uppgift att se till att han hade och behöll makten.  Och ”duktiga ” har konsulterna verkligen varit för att ex.vis Alf Enerström lever är ett under, efter alla attentat. Anna Lindh reagerade kraftfullt på orätt och därför blev hon ännu farligare för Persson. För som partiledare och statsminister så skulle inte ens Perssons konsulter rå på henne.

Och utan att veta något om vem som stod bakom attacken mot Gio och Alf och hans familj den 19 juli 1998 så reagerade Anna kraftfullt. Hon blev rasande. Hon var miljöminister när Alf ringde och berättade. Rasande blev också Eva Åsbrink (riksdagsman - s) så även Jerry Martinger (m), föreslagen justitieminister av Gösta Bohman 1991, samt massor av känt folk inom politik och juridik.

Forskningsdirektör Vilhelm Sjölin FOA och poliskommissarie Gösta Söderström ( som plockade upp Olof Palme på Sveavägen ) utredde saken helt oberoende av varandra och de kom båda fram till samma slutsats. Göran Persson stod bakom attacken som hade till syfte att mörda Alf Enerström. Eventuellt biträdd av Laila Freivalds.

Från polisen centralt kom ingen order, och det tror vi på.  För varför skulle polisen, som Alf och Gio politiskt gjort så mycket för, vilja döda.

Men de poliser och den åklagare och de advokater inklusive alla jurister som sysslat med ärendet erkänner att tanken var att döda Alf Enerström.  Och varför?  Jo, för att han hade så makalösa framgångar i valet 1998. På ett år hade hans organisation haft hundra åsiktsannonser i pressen och därigenom sänkt Persson till 38 procent-enheter, vilket var 15 % av Perssons väljarkår, i ett val där Persson året innan gått ut och sagt att ”valet skulle bli en promenadseger ”.

 

                                                                                                 

 

8.

Och det var 3 månader kvar, dvs 30 nya åsiktsannonser var planerade. Jerry förberedde ett tal i riksdagen 1999 med direkta frågor till Göran

Persson angående tillslaget på Sölje Herrgård. Men Persson hann före, och på samma sätt som Chodorkovskij  i Moskva åtalades

Jerry ( moderaternas expert inom juridiken ) falskeligen, och avsattes som riksdagsman.

Alf Enerström var den farligaste då, det som Anna Lindh blev sommaren 2003.

Det visste Enerström och han varnade Anna 3 månader före mordet, och hon förstod samtidigt som hon satt fast i det åtgärdspaket som hon måste  utföra i sin egenskap av statsråd. Både vad gällde det ordinarie rutinarbetet och det som Persson krävde ytterligare av henne. Hon var emot EU en gång och hon var emot EMU, men vad gjorde det, hon spelade spelet som Persson bestämt. Hon visste att han skulle förlora. Därför kunde hon också säga (Alf hade varnat ) att överfallet på henne var politiskt. Det hann hon med att säga innan hon snabbt domnade bort av de ytterst svåra skadorna.

Om Alf hade varit där hade han räddat henne, för då hade hon legat på operationsbordet inom 10 minuter. Nu tog det 50 minuter. Ingen människa kan tro att detta var enbart schabbel.

Det låter otänkbart när ambulansen fanns 2 minuters väg från NK. Hela mordkomplotten var inplanerad från början till slut.

Polisen Kristin Sylten Henriksson  satt egendomligt nog ansvarig i Länskriminalens Ledningscenteral LKC när larmet om NK-dådet kom och det dröjde 25 minuter innan hon skickade ut ”allanrop”, dvs dröjesmålet var av avgörande betydelse för utrikesministerns överlevnad. Det var också hon som ledde attacken mot dr Enerström

på Norr Mälarstrand 28 november 2003. En anonym skugga med pistol i handen.

Av 17000 poliser i Sverige var hon den speciellt utvalda i konspirationen mot både  Anna Lindh och Enerström. Hon sköt två skott mot Enerström som undgick att bli dödad med en tiondels sekunds marginal genom att mycket skickligt träffa hennes pistol innan hennes två skott gick av.

Allt var utvalt med omsorg, precis som ”insatsstyrkan ” ( 20 man ) med kulsprute-pistoler, som skulle mörda Alf och man lyckades, nästan.

Operationspersonalen på KS bombhotades under operationen, vilket självfallet förlängde den redan farligt långa blödnings-tiden. Vilka står bakom? Vi säger ”Persson och hans konsulter”

        9.

”Persson är värre än Hitler” som Eva Åsbrink - riksdagsman ( s ) sa på SAF-ekonomen Rolf Englunds IT-sajt under två år, från år 1998 - 2000 tills han under hot tvingades ta bort Evas skarpsinniga uttalande.

Mördarens fullkomligt orimligt våldsamma attack krävdes för att Anna med säkerhet skulle dö. Allt annat hade varit katastrof för både Persson och den lejde mördaren.

För då hade sanningen genast kommit i dagen. Nu kan det ta några år, precis som vid Palme-mordet, men båda morden kommer en gång att få sin sanningsenliga förklaring.

Mördaren, enligt artikeln i DN dömd i en ”skenrättegång ” kommer att få ett lagom kort straff. Sedan tar han sin belöning och reser hem till Serbien och blir en hjälte.

Med de stora pengarna i fickan ( ur Östersjö-miljarden ) får han det efterlängtade liv han inte kunde få i Sverige och så skrattar alla åt ”die dummen Schweden ”. Persson & Posener har samma advokat. Posener fick chansen att fly. Det kan även vara ett alternativ för Mijailovic, även vid en livstidsdom.

Perssonplundringen i sin prydno säger vi som sedan länge genomskådat Göran Persson.

Men om man läser alla tidningar som skrivit om ”skenrättegången ” så kan man konstatera att det inte bara är DN som fattat galoppen.

Persson hoppar som en ”hoppjerka ” och förstör successivt ett tidigare välfungerande samhälle och det här såg Anna Lindh och därför gick hon med på att ta över kvickt.

Ena dagen är försvaret i blickpunkten och då förstör Persson ett väl fungerande försvar.

Nästa dag är det rättsapparaten som skall förstöras och så tar han polisen, domstolsväsendet och kriminalvården. Sedan upptäcker han att : Det gick ju inte så bra. Fångarna flyr från Kumla, stölderna ökar liksom mord och avancerad kriminalitet varje dag.

Domar kan köpas av Persson förutom att dom-stolarna dömer efter hemliga register.

Innovationer av uppfinnare kvaddas av banker, staten och storföretagen därför att det skall bara finnas storföretag i Sverige.

Kan ingen stoppa terroristen Persson som blivit åthutad av Europarådets avdelning mot tortyr tre gånger sedan 1998 efter attacken mot Enerström.                                    

 

 

10.

 

”Världen är alldeles för farlig att leva i.

 Inte på grund av de människor som gör det onda,

  utan på grund av alla fega som låter det ske”                                                Albert Einstein

.

...............................................................                                                              

Sten Lindeberg - arkitekt KTH - Box 2247 - 103 16 Stockholm

 

Tillägg 2004.09.26  Dagspressen konfirmerar det jag sa i jan 2004.

Se sid. 9. Anna Lindhs mördare har gräddfil i häktet. Fyra rum med badrum + telefon & TV. Men RÅ överklagade. Ett streck i räkningen.

Mördaren spelar galen. Duschade 10 ggr per dag. Genom att avsäga sig svenskt medborgarskap kan han avtjäna straffet i sitt hemland.

Med pengarna som han fått ur Östersjömiljarden mutar han sig ur fängelset. Persson och hans konsulter lyckades! Die dummen Schweden låter sig luras. Priset kan ändå bli högt för Mijailovic.

Vittnen brukar inte leva länge. Grus i dojan för Persson och konsult-

terna som gjorde jobbet och till och med hotade operationspersonalen

på Karolinska sjukhuset.

 

Förhoppningsvis ser vi början till slutet på denna toppstyrning när gräsrötterna gör revolt.

Även Lotta Grönings ledare i Norrländska Socialdemokraten ”det behövs nytt folk i ledningen” inger hopp.

Hon skriver vidare ”överallt bildas socialdemokratiska missnöjes-partier, och framför allt är det dåligt med sammanhållningen.

På distriktsnivå, i arbetarkommunen, i s-föreningar pågår intriger,

paktbildninger och maktbildningar och maktspel i värsta Robinsson-stil”.

                   Dick Croonquist (c) i Värmlands Folkblad  12 juni 2004

 

Vem som helst kan göra rätt när det inte finns någon fara.Det som skiljer den goda människan från andra är att hon gör rätt även när det är riskabelt.                Quintus Numidicus Caecilius

                                        - romersk statsman  - död år 91 före Kristus

En människa kan reda ut ett hoptovat lakan, men det kan inte en myra. Myran har inte överblicken. Samma gäller i politiken.

                                                                                 Tage Erlander

.                                                                                                 11.

 

 

  

 

 

Den kände läkaren

dr Alf Enerström

 

                                                                                                  12.

Landet i själslig nöd.

 

Det värsta som kan hända Göran Persson ( enligt Aftonbladet 23/7 2004 ), är ” om allmänheten skulle lyckas få tag i hans privata mobilnummer ”.

Det värsta som kunde hända Gustav Möller när han var socialminister just det ”att allmänheten inte skulle få tag i honom”. Eller kanske för sent.

För ett statsråd behövs det så lite, sa Gustav, den lilla länken i livskedjan för människor som behöver och så blänkte det till av rörelse i ögat på Gustav. Han var med och byggde upp ”världens finaste samhälle ”som en känd författare uttryckte saken om dåtidens Sverige i samma tidning. Samma dag.

 

Idag är det korruption, inte bara inom ekonomin , där det inte finns pengar till det minimalaste inom åldringsvård och sjukvård

( samhället har bara råd att operera ett öra på ett hörselskadat barn ) utan även rättsvården som är samhällets grundval skakar i grunden. Bara 25 % av anmälda brott utreds. Expressen skriver på ledarplats ”då eroderar människors trygghet och tilltro och därmed själva sam-hället”.

Polisen klarar inte jobbet och det är ”Perssonplundringens” ( ett uttryck som dr Eva Åsbrink, riksdagsman (s), myntade redan 1997), allra farligaste effekt.

Beväpnade grupper kommer från andra länder för att försvara dem som har råd att betala. Myndigheterna försvarar tilltaget och kallar det för nödvärn. Organiserat nödvärn i så fall och var i lagboken står det om detta. Förstår inte ”myndigheter” hur farligt och rättsvidrigt detta är!  Nödvärn på distans finns inte. Värn på distans finns emellertid och i ett ”fungerande polisväsende”. Persson gjorde av med 70 miljoner av polisens pengar när han höll den illa förberedda folkmords-konferensen i våras.

Nödvärn, det är någon person som anfallits och har någon sekund på sig att försvara sitt liv. I övrigt ringer man polisen.

Men patrullen från Polen hade kunnat åstadkomma stor skada för många människor. Åklagaren avskrev ärendet som självförsvar.

När kommer nästa patrull Nya Sovjet och hur skyddar man sig mot den, i det  av Persson och hans konsulter nyligen införda ”nya nödvärnet”, frågas kom?

.          Sten Lindeberg      Box 2247      103 16 Stockholm