Politiska fångar                                       2004.10.19

Det är sånt som finns långt bort i Afrika och Asien och i de gamla kommunistländerna.

I Afrika finns en av många som opponerar sig mot diktatorer och förtryckare - Oppositionsledaren Morgan Tsvangirai i Zimbabwe t.ex. Anklagad av Mugabe för högförräderi.

I Burma har vi Aung San Suukyi och i Malaysia Anwar Ibrahim. Där är de ju så underutvecklade och blodtörstiga? Men här i Sverige finns ju inget sånt. Här har vi ju demokrati och mänskliga rättigheter.

Men där har du fel !

I landet PP ( Perssons Paradis ) finns politiska fångar och riggade rättegångar. Persson har öppnat en förintelseklinik för sådana övningar - Marieberg i Kristinehamn. Där har han placerat Sveriges farligaste man enligt Persson, den kände läkaren Alf Enerström (medlem i SAP sedan 1937). Som haft 136.000 patienter och som politiker lyckats förhindra Lidboms och Palmes vansinniga lagstiftning. Exempelvis löntagarfonder och fri abort alla 9 månader. Ingen  begränsning i tiden.

Läs om den absolut mest otroliga förföljelsen av en politiker som skett under de senaste 500 åren.

Perssons riggade rättegångar förekommer i Tingsrätt, Hovrätt och Högsta domstolen. Full kontroll har han i HD där han har tre bulldoggar,  justitieråden Johan Munck,

Dag Victor och Göran Regner. Dessa herrar har av Persson fått  möjlighet att tjäna stora pengar

( miljoner ) på extraknäck. Lönen på HD kan man väl inte leva på.

 

 

Tillägg

 

Rapport 2004.12.10

Trakasserierna mot dr Enerström fortsätter.

Peter Lewin har ännu inte svarat på det öppna brevet på baksidan.

Skall misshandel få passera utan åtgärd?

Den 3 december  vaknar dr Enerström kl.24.00 av att ”hästsvansen” tagit sig in i rummet alldeles bredvid platsen han sover. Han sätter på TVn för fullt när Enerström sover som djupast.

Dr Enerström ber hästsvansen att slå av TVn. ”Hästsvansen” anfaller honom på nytt. Men som tur är, uppmärksammas händelsen av en annan vårdare. Om han inte gjort det så hade det blivit nya sprutor. med Stesolid och Cisordinol precis som vid den tidigare misshandeln.

Före kl. 06:00 på morgonen väcks dr Enerström av att ”hästsvansen”, 2 m från platsen Enerström sover på, står och kräks på toaletten med toalettdörren öppen.

Dr E frågar varför han står och kräks 2 m från hans sovplats med öppen dörr? ”Hästsvansen” svarar: ”Jag kräks var fan jag vill”.

Frågan är då: Vem är det som bäst behöver Stesolid och Cisordinol?

Är ”hästvansen” köpt av Persson eller är han i behov av vård?

”Hästsvansen” är en sadist och olämplig för vårdyrket och skall suspenderas.

Kristallnatten nalkas.

 

 

Läs mer på   www.boven1758.info under rubrikerna

                        Extra med röd text

                                                                                       Vänd

 

Öppet brev till Peter Lewin - chef för psykiatrin Värmland.

 

Med anledning av vårt samtal på telefon i fredags den 15 okt.så bad jag dig ringa Alf Enerström så att han kunde få framföra sina enkla önskemål till den högst ansvarige för den verksamhet som håller en fullt frisk människa fången på sagolika skäl. Du berättade att du inte kunde lägga dig i enskilda ärenden och slå verksamhetsansvariga läkare på fingrarna. Du sade att du inte kunde lova att ringa AE men du skulle kontakta läkarna som förestår kliniken. De ansvariga, Lars Gävert och hans chef Flyborg ringde och hotade mig med polisanmälan när jag ringde till personal efter arbetstid.

Alf vill slippa att bli utsatt för :

1)  Perssons elektromagnetiska lobotomeringsmaskin. Förekomsten noteras  med elektromagnetisk apparat som jag försett honom med. Effekten av denna kan avläsas både av patient personal. Den kan dock lindras av de aluminiumskynken som han fått av mig och som han använt i fyra månader. Nu får han inte ha detta hjälpmedel längre för då överlever han kanske, vilket inte var meningen. När han har dessa skynken som skydd så får han sova relativt bra en hel natt. Under de senaste 14 dagarna har han fått sova tre nätter. Övriga har han fått flytta minst tre gånger till nya ställen där ingen elektromagnetisk aktivitet kan uppmätas.

     Han har fått märken på huden på armar, ben och huvud. På huvudet var det ett märke stort som  en  gammal 2 öring med håravfall och nedsatt hörsel, och flera tänder har missfärgats och dött, kramper i benen, hjärtarytmi. Metoden att hålla fångar vakna så att de antingen skall bli galna eller få hjärtstillestånd är gammal och beprövad i tortyrsammanhang, i gångna tider såväl som i dag. En 75-åring har kanske inte fysik för sådan behandling.

2)  Han blev olagligt attackerad av statens våldsmakt 28 november 2003 i sitt politiska högkvarter, läkarmottagning samt bostad. Han har inte fått vara ute i friska luften en enda timme på 11 månader. Rubriken är fortfarande tortyr.

Summering av ovanstående punkter blir att AE har bett att få tillbaka sin aluminiumskynken så att han kan sova tryggt. Dr Gäverts ordination med sömntablett verkar olovligt korkad som ordination mot dödsfara.

     AE:s stillsamma önskan var att få tillbaka sina skynken samt 3 timmars permission med mig som

     ledsagare då personal som ledsagare är en säkerhetsrisk.

 

3)  I tisdags eftermiddag ringde AE och kände sig hotad då nattpersonlen ”Hästsvansen Jan” vid två tillfällen medvetet försökt skada AE och hans allmänna attityd har varit tydligt fientlig.

     Jag kastade mig i bilen klockan 17:15 och anmälde till personalen att jag skulle komma på besök då jag passerade Västerås Anlände till Kristinehamn 20:30. Jag ringde på och bad att få träffa AE. Hästsvansen vägrade att släppa in mig fast man kan få besöka patienter fram till 21:00. Övernattade.

     Nästa dag kom jag till avdelningen vid 9-tiden. AE var alldeles groggy av trötthet då han inte vågade sova när ”Hästsvansen” var där. Det var inte någon idé att föra ett samtal utan jag for därifrån och återkom på kvällen. Övernattade igen. Nästa dag berättade AE att han fått sova 12 tim. och var pigg.

Klockan 19:30, på fredagen den 15 okt. ringde jag till AE:s dotter i Danmark för att framföra att hon skulle ringa sin far före kl.21:00 då telefontiden tar slut. Kl. 21:02 ringde hon och blev då inte framsläppt av hästsvansen.

Alf hörde att hon var i telefonen och att hon då skulle få medicinråd då hon har en förfärlig luftvägsinfektion. AE blir arg och ber att få kontakta bakjouren, vilket han inte får. Han är orolig för sin dotters  hälsa. Hon är nämligen operasångerska. Halsinfektioner är livshotande om man inte behandlar dem. ”Hästsvansen” kontaktar bakjouren dr Alexander Dattgren. 10 minuter  senare kommer ”Hästsvansen” rusande. Han vräker omkull AE och ställer sig på hans bröst så att ett revben går av. Osmo Vallo dog av dylik behandling. Han får fyra sprutor med Cisordinol 60 mg och Stesolid 15 mg. Nog för att fälla en mammut. Han kan inte tala ordentligt på tre dagar och knappt ta sig fram till fots.

Jag hade för mig att vård var något annat än detta.

Krav

Jag kräver av dig att du omgående tar itu med Hästsvansen Jan Mossberg.

Anmälan till Ansvarsnämnden kommer att insändas.

AE är för övrigt inte någon patient, då det inte finns någon diagnos, som heter förvaring och tortyr av politiska fångar.      Länge leve demokratin.

 

Sten Lindeberg - arkitekt        Box 2247           103 16 Stockholm                                               2004.10.19